Van 20 tot en met 29 september 2024 kunnen Amsterdammers gratis deelnemen aan de Amsterdamse Sport- en Beweegweek. Dit evenement biedt een unieke kans om diverse sport- en beweegactiviteiten in de stad te ontdekken en gratis uit te proberen.

Het evenement benadrukt samen sporten en bewegen, met de focus op plezier, gezondheid en sociale verbinding. Iedereen is welkom om gratis deel te nemen aan het diverse aanbod. Er is voor ieder wat wils. Van lichte inspanning tot intensieve workouts en in iedere wijk. Geef jezelf een boost en ontdek wat het beste bij jou past.

Ervaar de voordelen
Deelnemen aan sport en beweging geeft je niet alleen een fysieke boost, maar ook een mentale, emotionele en sociale impuls. Sporten en bewegen verbetert je gezondheid, uithoudingsvermogen en kracht. Maar het bevordert ook onder andere positieve emoties, concentratie en het vermogen met stress om te gaan. Daarnaast helpt het je om sociale vaardigheden te ontwikkelen en je sociale netwerk uit te breiden.

Amsterdam als sport- en beweegstad
Amsterdam streeft naar een gezond, inclusief en veilig sport- en beweegklimaat, waar sporten en bewegen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar zijn. Dit is het perfecte moment om interessante activiteiten in jouw woonomgeving te ontdekken en geïnspireerd te raken om meer te bewegen.

Ontdek jouw lokale sportaanbod
Dit is hét moment om jouw persoonlijke boost te ontdekken. Denk hierbij aan kickboksen, zwemmen, beweegtraining, bewegen op muziek, wandelen of aangepaste fitness. Ga naar https://sportenbeweegweek.amsterdam voor het complete overzicht van alle activiteiten. Aanmelden mag, maar is niet verplicht: je kunt ook gewoon langskomen!

«